Alella celebrarà les Jornades de la Gent Gran Activa del 28 de maig al 8 de juny. En aquesta dotzena edició s’han programat una quinzena de propostes amb l’objectiu d’animar aquest col·lectiu a participar i a compartir experiències. Després de la bona acollida de l’any passat, enguany el tret de sortida de les Jornades serà un pregó protagonitzat per personal i residents de les fundacions de gent gran del municipi: la Fundació Tutelar Santa Clara, la Fundació Aymar i Puig, la Residència les Hortènsies i el centre de dia Els Rosers.

El programa inclou tallers, tertúlies, espectacles, activitats esportives i culturals. El Dinar d’Homenatge a la Gent Gran serà el 2 de juny i, a diferència de les edicions anteriors, no serà el punt i final de les Jornades. El programa també inclou el recull  Relats des d’Alella i el reconeixement a les parelles que celebren les noces d’or, a més de la projecció teatral de l’obra Alguns neixen estrellats, amb Joan Pera, que es farà al nou Espai d’Arts Escèniques el 31 de maig.

Les inscripcions a les activitats es faran del 29 d’abril al 10 de maig, de 10 a 13.30 i de 15. a 20h,  i els tiquets del dinar es poden recollir del 20 al 24 de maig, d’11 a 13.30h i de 15 a 20h.

 

Font: Ajuntament d’Alella

Llegir més: http://www.alella.cat/11223