La Coordinadora és present en molts àmbits per donar veu a la gent gran, que l’octubre vinent celebrarà el seu congrés.

La Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa continua endavant amb el seu programa d’activitats. Les caminades, les excursions, els tallers, els debat,etc. Activitats diferents per fer salut, cultura, formació i adquirir nous coneixements. La Coordinadora també és present en fòrums cívics i reivindicatius, tant en l’àmbit local com en el comarcal.

Participem en el consell municipal de la gent gran de Manresa, en el consell comarcal de les persones grans del Bages , en la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec) i també en la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran. Tal com diu el títol d’aquest article, «jubilats laboralment, però actius socialment».

Des d’un vessant lúdic, la Coordinadora col·labora en l’organització del cicle de caminades «A cent cap als 100!» Una iniciativa impulsada i subvencionada per la Diputació de Barcelona, que té el suport de les regidories d’Esport i de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa . Aquesta activitat fisicoesportiva permet descobrir nous paratges –alguns encisadors– d’altres municipis de la província.

Font: Regió7

Llegir més: https://www.regio7.cat/manresa/2019/04/28/jubilats-laboralment-actius-socialment/541119.html