Prop de 1.250 persones han participat aquest diumenge en la 1a Trobada de la Gent Gran de Martorell a Ca n’Oliveras. Un acte organitzat per l’Ajuntament de Martorell en col·laboració amb els dos esplais de la gent gran i grups de voluntaris, que pretén reconèixer anualment les persones majors de 65 anys de la població i que, alhora, unifica les festes que fins ara celebraven cada any ambdós esplais. La festa ha inclòs un dinar de fideuà, un reconeixement a una vintena de persones que han dedicat el seu temps a la gent gran i ball.

“Aquest acte és la manera de retre-us un homenatge. De reconèixer a tota la gent gran de Martorell. Perquè com a poble i com a país, som com som gràcies a que hi ha hagut una generació com la vostra que ha treballat molt. Aquesta és la vostra festa!”, ha destacat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. Així s’ha expressat en la benvinguda a tots els assistents a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. Tot seguit han dinat fideuà i botifarra i han ballat al ritme de l’artista Marc Anglarill i de les coreografies preparades pels esplais.

Font: noticies.martorell.cat

Llegir més: https://noticies.martorell.cat/la-1a-trobada-de-la-gent-gran-es-converteix-en-un-massiu-reconeixement-a-mes-de-1-200-persones/