A Seül, capital de Corea del Sud, s’ha obert una discoteca només per a majors de 65 anys per a millorar la salut de la gent gran i la soledat a la qual s’enfronten.

Segons els testimoniatges d’algunes persones grans, els efectes d’aquesta activitat han fet efecte “tinc problemes d’esquena i cames, però quan sona la música tots els meus dolors desapareixen. Després d’això, estic ple d’energia per dos o tres dies. Ja fins em vaig desfer de les meves medicines i suplements” declara un dels assistents. Una altra senyora manifesta “Per a mi és una medicina. El meu cos es cura i la meva cara s’alegra, assenyala. Per a uns altres la discoteca ha servit també per a socialitzar i conéixer a persones noves.

Sembla ser que aquesta discoteca és única en el món, però esperen que el projecte s’estengui a altres països perquè els les persones grans puguin gaudir d’aquesta mena d’activitats.

Font: ABC

Llegir més: https://www.abc.es/sociedad/abci-discoteca-para-mayores-65-anos-hace-ancianos-deshagan-medicina-201908291306_noticia.html