La fundació Obra de Maria té a mans el projecte «Prevenint la solitud» per millorar la qualitat de vida de la gent gran. Juntament amb la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, el TecnoCampus i els Ajuntaments de Calella i Pineda i el Consell Comarcal l’estudi es durà a terme, precisament, a Calella i Pineda i servirà per obtenir informació real i donar eines per prevenir i minimitzar les patologies mentals i físiques que comporta. El president de la fundació, Joan Marc, ha passat pel programa La Ciutat per parlar-ne de tot plegat.

La gent gran és un dels col·lectius que més pateixen el problema de la solitud. A través d’un treball de camp, fet per les diverses entitats i institucions que hi col·laboren en el projecte «Prevenint la solitud», es van observar unes dades preocupants, segons informa Joan Marc, president de la Fundació Obra de Maria. Per aquesta raó, informa, els seus esforços s’han centrat en aquest col·lectiu.

Per més informació: La fundació Obra de Maria presenta el projecte “Prevenint la solitud” que es farà a Calella i Pineda

Font: Ràdio Calella Televisió

Twitter Ràdio Calella Televisió: @RadioCalellaTV