La Fundació Salut i Comunitat es prepara per participar a la jornada d’envelliment actiu G3 Majors de Gavà

//La Fundació Salut i Comunitat es prepara per participar a la jornada d’envelliment actiu G3 Majors de Gavà
2018-03-05T16:21:36+00:00 13 març, 2018|Categories: General|

La Residència i Centre de Dia de Gavà, a Barcelona, ​​servei de la Generalitat de Catalunya, gestionat per la Fundació Salut i Comunitat (FSC) i el Grup Lagunduz, participarà en aquesta trobada dirigit a persones de més de 60 anys ia totes aquelles interessades en gaudir i beneficiar-se d’un envelliment actiu.

La jornada tindrà lloc el proper dia 16 de març al Parc Arqueològic de la localitat.


L’objectiu d’aquesta trobada, que inclourà diverses conferències i també tallers participatius, és crear un espai de posada en comú de les necessitats, interessos i accions a posar en marxa per crear una societat amigable amb la gent gran.
La jornada, oberta a tota la comunitat, i especialment a la gent gran, ha estat promoguda per l’ajuntament de la localitat, al costat del grup motor del Fòrum de l’Envelliment Actiu, del qual formen part dos professionals de la Residència i Centre de Dia de Gavà.


Tota la informació sobre la jornada aquí: https://www.fsyc.org/prensa/la-fundacion-salud-y-comunidad-se-prepara-para-participar-en-la-jornada-de-envejecimiento-activo- g3-majors-de-gava

2018-03-05T16:21:36+00:00 13 març, 2018|Categories: General|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador.