Més d’un centenar de participants de la Setmana de la gent Major i amants dels animals de companyia van estrenar divendres passat, 15 de juny, la primera Caminada amb Gossos de Viladecans. L’activitat s’emmarca dins el programa municipal de l’Any del Civisme i vol destacar l’actitud i el comportament exemplar que té la gran majoria d’aquest col·lectiu amb els animals de companyia i, especialment, quan treuen el gos als espais públics.

La caminada, de cinc quilòmetres, va sortir de la plaça de la Vila al Parc de la Marina per acabar a la Torre-roja. Al Parc, abans de començar, es va realitzar una exhibició de la unitat canina de la Policia Local.

Els participants en la caminada van poder anar acompanyats amb els seus gossos o simplement com a observadors i prescriptors de les bones pràctiques dels propietaris d’aquestes mascotes, que van voler demostrar que es poden tenir gossos i una ciutat neta simplement aplicant el civisme i les normes que assenyalen les ordenances.

Font: elperiodico.com

Llegir més: https://www.elperiodico.com/es/viladecans/20180614/la-gente-mayor-de-viladecans-fomentara-el-civismo-paseando-sus-perros-6876067