També proposa que hi hagi places geriàtriques públiques o concertades en espais del Centre Hospitalari i del convent de les caputxines

La Plataforma en defensa de les pensions públiques i els drets de la gent gran de Manresa demana a l’actual equip de govern, format per CDC i ERC, i a la resta de partits polítics que es presentin a les eleccions municipals que es posicionin a favor o en contra de reobrir la residència Catalunya i d’aprofitar part del Centre Hospitalari i del convent de les caputxines per posar-hi places geriàtriques públiques o concertades.

La Plataforma recorda que Manresa té un dèficit important de places públiques de residència, amb només 58 a la de la Font dels Capellans.

Proposen que l’Ajuntament ofereixi a la Generalitat l’equipament de la residència Catalunya actualment buit pel trasllat dels seus estadants a la residència Sant Andreu. La justificació d’aquest canvi «argumentada per l’equip de govern municipal va consistir en la impossibilitat de fer-hi algunes obres de reforma (sortida d’emergència) perquè l’edifici estava catalogat com a protegit».

Font: regio7.cat

Llegir més: https://www.regio7.cat/manresa/2019/02/01/plataforma-gent-gran-reclama-reobertura/524577.html