La capital de l’Alt Urgell va donar ahir el tret de sortida a la seua programació de la gira de la Mobile Week, que per segon any consecutiu també fa aturada a la ciutat. Ho va fer amb dos conferències dirigides a un públic més familiar i en les quals professionals del sector de la sanitat van parlar als assistents.  La gira continuarà avui a la Seu d’Urgell amb activitats dirigides al col·lectiu de la gent gran, que podrà aprendre a utilitzar l’aplicació idCat Mòbil, o xarrades sobre la telemedicina en l’entorn rural.

El programa previst, que finalitza dissabte vinent, concentra un total de trenta activitats gratuïtes. Representa una mostra de l’aposta que fa la ciutat per la digitalització i la robòtica. L’edició de l’estrena, l’any passat, la Mobile Week va aconseguir la participació d’un total de 481 assistents en format presencial i telemàtic.

Per a més informació: https://www.segre.com/noticies/guia/2022/05/11/la_seu_urgell_obre_mobile_week_amb_conferencies_sobre_us_les_pantalles_170613_1111.