El consell d’administració de l’empresa d’habitatge públic Promusa ha aprovat les bases per a l’adjudicació d’habitatges amb protecció oficial de lloguer per a gent gran. Aquestes bases, consolidades en una reunió del consell el passat dimarts 20 de març a la tarda, indiquen que les vivendes s’adjudicaran per sorteig, tenint en compte el nivell de renda i la composició de les unitats de convivència dels sol·licitants.

També ha volgut aclarir que, sobre l’accessibilitat als habitatges, “tots els pisos estaran completament adaptats i tindran les millors condicions per als futurs usuaris i usuàries”. Això es tradueix en millores en diversos aspectes que faran més còmode l’habitabilitat, com que “els endolls estaran a una alçada més accessible del que és habitual, o que les sortides als balcons no tindran cap barrera arquitectònica”.

Tots aquells ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat interessats poden inscriure’s al registre de sol·licitants fins al 9 de maig. El 30 de maig, tres setmanes més tard, es farà el sorteig.

Font:www.totsantcugat.cat

Llegir més: http://www.totsantcugat.cat/actualitat/economia/habitatge-2/l-adjudicacio-de-pisos-de-lloguer-de-promusa-per-a-gent-gran-dependra-de-la-renda-74496102.html