L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest diumenge l’adquisició per 7 milions d’euros de la Torre Garcini del districte d’Horta-Guinardó, després de dos anys i mig de negociacions amb l’entitat mercantil propietària, i ha anunciat la seva voluntat de rehabilitar-la i convertir-la en un centre per a gent gran.

Sanz ha anunciat que a partir d’aquest moment inicia un procés de participació veïnal per definir el nou projecte per a la torre, que preveu convertir-se en un centre per a persones grans, “un equipament que es reivindica des de fa anys i que urgeix obrir-lo aviat”.

Per donar a conèixer la finca, l’Ajuntament preveu organitzar, a través del districte d’Horta-Guinardó, una festa ciutadana que coincidirà amb la Festa Major del barri entre el divendres 11 de maig i el dilluns 21 i que albergarà una jornada de portes obertes a la torre.

Font: www.aldia.cat

Llegir més: https://www.aldia.cat/catalunya/noticia-lajuntament-barcelona-adquireix-torre-garcini-per-destinar-centre-per-gent-gran-20180318100725.html