16/12/2022 – 15:21

El proper dia 21 de desembre a les 10 h al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, parlarà amb entitats i persones grans de Banca propera i responsable.

Serà una reunió presencial on s’explicaran les darreres novetats, es valorarà l’impacte de les mesures que s’han fet fins ara i es recolliran les noves propostes que les entitats i persones grans vulguin compartir amb l’Ajuntament per tal de garantir que el sector bancari ofereix uns equipaments propers als veïns i una atenció personalitzada per aquelles persones no digitalitzades que ho necessitin.

En aquesta reunió de treball també hi seran la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín i el regidor d’infància, joventut, persones grans i persones amb discapacitat, Joan Ramon Riera.

Des de l’Ajuntament de Barcelona us animem que vingueu a participar en aquesta reunió per fer sentir la vostra veu i les vostres opinions.

Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònic al regidoriaIJPGDF@bcn.cat o bé trucar al telèfon 93 402 70 44/93 256 46 17.

Us hi esperem!