Impulsada pel Consell Comarcal del Bages, s’ha posat en marxa una iniciativa d’atenció a la gent gran, de molt interès per a tots els pobles de la comarca.

A l’Ajuntament de Callús hem cregut convenient d’adherir-nos-hi, no solament perquè pensem que la gent gran del nostre poble s’ho mereix, sinó també perquè estem convençuts que aquesta campanya ens ajudarà a sensibilitzar tothom de la importància del tracte a la gent de més edat que conviuen amb nosaltres.

La campanya consisteix en diverses iniciatives que tenen com a centre els espais públics, els locals i establiments comercials i altres llocs on es poden trobar persones grans. Aquests llocs tindran una distinció com a centre col·laborador sota el lema: ESPAI AMB TRACTE” i els seus responsables es comprometen a fer diverses actuacions en casos en què notin algun tipus d’anomalia (maltractament, lesió, pèrdua d’orientació, por…) en alguna persona gran.

També hi haurà missatges als mitjans de comunicació i pòsters en diversos espais públics i webs. Tot, per tal de conscienciar la ciutadania de Manresa i els diversos pobles de la comarca a atendre i donar el tracte que es mereix la gent gran.

Font: callus.cat

Llegir més: http://www.callus.cat/actualitat/noticies/2018/01/11/tracta-m-be