Don Ovillo, referent en el món de la llana i els teixits artesanals, participarà activament a FiraGran 2024. Amb un estand vibrant i acollidor, ofereixen una ampla varietat d’activitats i tallers per a tots els amants de les manualitats.

Els visitants tindran l’oportunitat de participar en tallers pràctics com la creació de tapissos amb llana, la confecció de mini tapissos de macramé, la elaboració de colleters a ganxet i la creació de pulseres de macramé. A més, destaquen per la seva iniciativa de realitzar un tapís col·lectiu de la fira, utilitzant llana tallada en diversitat de colors, on cada participant podrà contribuir amb les seves pròpies mans.

Aquesta activitat conjunta tindrà lloc de 10:00h a 13:30h, creant un espai de col·laboració i creativitat entre els assistents.

Don Ovillo espera captivar l’atenció del públic de la FiraGran 2024 amb la seva passió per les arts tèxtils i la seva dedicació a preservar les tradicions artesanals. Un esdeveniment que promet inspirar i enriquir els coneixements de tots els interessats en el meravellós món de la llana i el teixit.

Aprofita i visita el seu web! Don Ovillo