La Sala d´Actes de la FUB-2 acollirà el proper dimecres, 31 de gener, una jornada per avaluar el projecte Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran. L´acte, que se celebrarà durant tot el dia i és obert a tothom, arrencarà amb la intervenció de l´alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; i continuarà amb la exposició dels regidors i regidores del govern municipal de la ciutat, que valoraran les línies de treball que s´han anat desenvolupant per millorar el benestar de la gent gran i fomentar l´envelliment actiu. L´objectiu de la jornada també és recollir propostes per elaborar un nou pla de treball del projecte que s´hauria de posar en marxa a partir de l´any vinent.

La jornada, estarà estructurada en vuit temàtiques. Durant la jornada matinal es treballarà i debatrà els àmbits del Respecte i Inclusió social; Serveis Socials i Salut; Habitatge; Comunicació i Informació; Xarxes Socials i Recolzament Social. A la tarda, els àmbits d´anàlisi seran el Treball i Participació, Transport; i Espais a l´aire lliure i edificis.

Una ciutat amiga amb la gent gran és una ciutat que té en compte la perspectiva de l´edat, amb la seguretat que aquesta perspectiva aporta una millora per a tota la població. Per aquest motiu, el projecte es fonamenta amb la participació de les persones grans.

Font: regio7.cat

Llegir més: http://www.regio7.cat/manresa/2018/01/26/manresa-crida-gent-gran-presenti/456518.html