És biòloga, doctora en Psicologia, llicenciada en Belles Arts, màster en artteràpia i en assessorament en dol i pèrdua. Amb tota aquesta motxilla, porta 17 anys treballant en la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Sant Pau de Barcelona.

L’experiència de Nadia Collette Birnbaum (Bèlgica, 1961), que treballa vinculada a l’Institut de Recerca de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, ​​va sortir a la llum a la Corunya en les jornades Emoció @ art impulsades pel Chuac i la Fundació María José Jove per explorar les possibilitats de la plàstica i la música en la sanitat.

La seva tasca es basa en oferir material artístic als pacients i als seus familiars per ajudar-los a expressar la seva situació, les seves vivències. Per ajudar-los a dir d’una altra manera. Perquè a vegades les paraules no arriben al final de la vida.

Font: La voz de Galicia

Llegir més: https://translate.google.es/translate?hl=es&sl=es&tl=ca&u=https%3A%2F%2Fwww.lavozdegalicia.es%2Fnoticia%2Fyes%2F2019%2F04%2F27%2Fveces-palabras-alcanzan-final-vida%2F0003_201904SY27P28991.htm