Nova edició -la divuitena- del Concurs Literari Amateur per a Gent Gran de Castell-Platja d’Aro convocat per la regidoria de Dinamització Comunitària de l’Ajuntament amb la col·laboració de les associacions de gent gran del municipi i de la Biblioteca Mercè Rodoreda. Una iniciativa per celebrar la festivitat de sant Jordi i que té la voluntat de promocionar i fomentar els actes culturals i literaris al municipi. La participació és oberta a totes les persones majors de 60 anys empadronades a Castell-Platja d’Aro o que són sòcies de les associacions de gent gran del municipi. S’estableixen tres modalitats: relats basats en memòries, temàtica lliure, i poesia.

Totes les obres han d’incorporar el títol, l’edat de l’autor, i la categoria. Cal adjuntar-hi un sobre tancat amb les dades personals i de contacte de l’autor/a i una fotocòpia del DNI. Sempre que sigui possible també cal lliurar-ho en format electrònic a ccivic@platjadaro.com o gentgran@platjadaro.com.

 

 

Font: https://gironanoticies.com

Llegir més: https://gironanoticies.com/noticia/61985-platja-daro-convoca-la-18a-edicio-del-concurs-literari-amateur-per-a-gent-gran.htm