Almenys, 7 de cada 10 espanyols veuen necessari reduir els temps de les llistes d’espera, tant per a l’especialista com per a proves diagnòstiques i intervencions; mentre que 4 de cada 10 demanden ampliar els serveis de cures bucodentals en la sanitat pública, segons una enquesta de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

Aquestes dades, que han estat presentats en el marc de la campanya ‘Defensa la teva Salut’, es desprenen d’una consulta pública, realitzada a 1.500 persones de tot el territori nacional, per conèixer quines són les principals preocupacions dels usuaris en matèria sanitària i quines mesures proposen per a millorar el benestar i la qualitat de vida dels espanyols.

Segons l’enquesta, un 85 per cent dels enquestats reclamen més i millors prestacions assistencials per als més grans. En relació amb els menors, 8 de cada 10 espanyols creuen que s’han d’imposar restriccions addicionals a la publicitat dirigida a menors respecte a certs productes com l’alcohol, el tabac o aliments poc saludables, així com els jocs d’atzar, per tal de evitar posar en risc la salut d’aquest grup d’edat.

Font: catalunyapress.cat

Llegir més: https://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/1314293/que-li-demanen-ciutadans-sistema-public-salut