Roben dos televisors i diners del Casal de la Gent Gran del barri Fortuny

//Roben dos televisors i diners del Casal de la Gent Gran del barri Fortuny
2019-02-05T16:25:45+00:00 1 Febrer, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

Algú va forçar la porta d’entrada i va robar els aparells i els diners de la màquina de cafè

El Casal de la Gent Gran del barri Fortuny de Reus va patir un robatori dimecres, 23 de gener. Els fets van tenir lloc a un quart de deu del matí, quan algú va forçar la porta de l’entrada del Casal Municipal de Sant Bernat Calvó, ubicat a la glorieta de Ramir i Ortega, i va accedir al seu interior, segons informa el Diari de Tarragona. El lladre o lladres van entrar i van robar dos televisors, així com també els diners que hi havia a dins de la màquina de cafè del casal.
De moment es desconeix si el robatori el va cometre una o més persones. Després d’assabentar-se del robatori, al casal s’hi van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra. És la policia catalana qui ha obert una investigació per tal de poder trobar la persona o persones que van cometre el robatori.

Font: tarragonadigital.com

Llegir més: https://tarragonadigital.com/reus/robatori-televisors-casal-avis-barri-fortuny-reus

2019-02-05T16:25:45+00:00 1 Febrer, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web