L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis ha començat aquest dilluns un nou servei destinat a les persones grans que tenen necessitats especials. Es tracta d’un nou programa d’activitats que es realitzarà els dilluns entre les 10 i la 1 del migdia al pavelló del municipi. “Volem oferir una nova possibilitat perquè la gent gran estigui activa amb propostes adaptades a les seves necessitats. I, alhora, facilitar als seus cuidadors un respir de tres hores” ha ressaltat la regidora de Sanitat i Serveis socials, Imma López.

Cada setmana es realitzaran diferents activitats personalitzades a les necessitats de cada usuari. Així, n’hi haurà destinades a l’activació mental i física i a l’estimulació cognitiva, a més de jocs lúdics, tallers de premsa i de conversa, entre d’altres. I tot, supervisat i dirigit per un equip format per una educadora social, un psicòleg i una coordinadora.

En total, l’ajuntament disposa de 12 places però la regidora de serveis socials espera augmentar la xifra i la periodicitat