Els Mossos d’Esquadra han advertit de la volta de la estafa dels falsos revisors de gas a Barcelona. Agents de la policia catalana van detectar tres enganys d’aquesta tipologia en tan sols una tarda en la capital catalana.

Els lladres van accedir a tres pisos de jubilats fent-se passar per tècnics. Una vegada a l’interior dels domicilis, van aprofitar per a robar joies i diners en efectiu.

La policia catalana ha informat que, després d’aquests successos que està investigant, ha intensificat la prevenció en la zona per a evitar més estafes d’aquest tipus.

EVITAR L’ESTAFA

Els Mossos han compartit un parell de consells en xarxes socials per a evitar ser víctima de l’estafa dels falsos revisors de gas. El cos policial ha recordat que les revisions oficials de gas “sempre es fan amb cita”, i ha remacado que el tècnic mai demanarà “cap pagament en efectiu”.

A més, ha apuntat que en cas de dubte o sospita es contacti amb el 112, i ha demanat a la ciutadania que eviti l’entrada de desconeguts” en els seus domicilis.

A la fi de l’any passat, els Mossos van detenir a un home de 29 anys i una dona de 20 anys per fer-se passar per revisors de gas per a robar en pisos de Barcelona.

Per a més informació: https://www.metropoliabierta.com/informacion-municipal/sucesos/saquean-pisos-tres-ancianos-en-sant-antoni-con-estafa-falsos-revisores-gas_52895_102.html