Aquest cicle de passejades té l’objectiu de fomentar l’afició entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.

La primera caminada està inclosa en el cicle amb el suport de la Diputació de Barcelona, on  Vilafranca del Penedès forma part d’un grup amb 3 poblacions més on es faran trobades. La primera va ser a Pineda de Mar l’1 de desembre, la segona serà a Vilafranca aquest dimecres 26 de gener, la 3a a Caldes de Montbui el 9 de març i la darrera serà a Santa Margarida i els Monjos el 6 d’abril. La caminada de dimecres 26 de gener serà fins a la muntanya de Sant Pau i els seus entorns. L’activitat s’iniciarà a les 9 del matí a la Zona Esportiva amb l’arribada dels autobusos, la benvinguda i l’esmorzar. A les 10.30h començarà la caminada que finalitzarà a cap a les 13h.

Les caminades seran el 16 de febrer a Vilobí del Penedès sortint de la plaça Jaume I, el 27 d’abril a les Cabanyes, sortint del parc de l’11 de Setembre (Espirall), i l’11 de maig a Sant Cugat Sesgarrigues, sortint del Pont del Carril (carrer Papiol). Se sortirà a les 9 del matí.

Inscripcions

Les inscripcions a les caminades es podran realitzar fins al dia abans de la l’activitat a la recepció del Complex Aquàtic o a la consergeria del gimnàs municipal Mestre Recasens.

És imprescindible estar empadronat a Vilafranca, disposar del carnet blanc de la gent gran i haver portat prèviament un certificat mèdic conforme el participant pot fer exercici físic.

Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Totes tindran una distància aproximada entre 9 i 12 km. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge d’un monitor responsable.

El cost de l’activitat és gratuït, i cada persona ha de portar el seu avituallament (esmorzar, beguda). Gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment el fet de portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla (no portar bosses de mà).

Per a més informació: https://laciutat.cat/laciutatdepenedes/vilafranca-del-penedes/segueix-el-cicle-de-passejades-per-a-la-gent-gran-a-vilafranca