L’Ajuntament contractarà al març tècnics per impulsar les caminades i l’exercici en els ‘Parcs Saludables’

L’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord perquè 7 Centre d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat comptin amb un monitor qualificat perquè la gent gran pugui fer esport «d’una manera controlada», segons indica la regidora de Esports, Elisa Vedrina (PP). L’organisme municipal ja ha publicat l’anunci de licitació, ja que la voluntat és dur a terme una prova pilot des del 4 de març fins al 20 de juny.

Així, segons el conveni entre les dues administracions, els equipaments sanitaris que comptaran a partir del mes de març amb tècnics esportius especialitzats seran els CAP Tarraco, Jaume I, la Granja-Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Bonavista-La Canonja i Llevant, aquest últim gestionat per la Xarxa Santa Tecla. El pressupost per a aquests tres mesos serà de 5.172 euros.

L’objectiu de la iniciativa, segons s’indica en el plec de condicions de la convocatòria del concurs, és que els tècnics esportius llicenciats en INEFC -o graduats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport- és impulsar dues activitats: Anem a caminar i Parcs Saludables.

Font: diaridetarragona.com

Llegeix més: https://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=es&u=https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Siete-CAP-de-TGN-tendran-monitor-para-que-la-gente-mayor-haga-deporte—-20190213-0019.html&prev=search