La Generalitat subvencionarà aquest nou equipament amb 370.000 euros

L’ajuntament de Sidamon vol començar a construir el seu centre serveis el setembre del 2021. El consistori ja compta amb una subvenció de 370.000 euros per part del departament de Presidència de la Generalitat per a aquest nou equipament, que es construirà a la zona que ara ocupen les antigues escoles. Una vegada en marxa, oferirà diferents serveis per a les persones grans, però també n’inclourà d’altres per al conjunt de la població, com una biblioteca i una ludoteca.

El centre de serveis ocuparà una superfície de 200 metres quadrats i estarà connectat amb el consultori mèdic i el local social. Tindrà una cuina que permetrà oferir menús diaris per a les persones grans que vulguin dinar en companyia, encara que també podran emportar-s’ho a casa.

Disposarà també d’una zona per fer gimnàstica, dutxes, lavabos adaptats i altres serveis com bugaderia i planxa, podologia i fisioteràpia. El consistori presentarà l’esborrany del projecte als veïns i posteriorment durà a terme un procés de participació ciutadana per introduir-hi possibles millores.

L’objectiu és aprovar el projecte constructiu abans de l’estiu, per així poder adjudicar-la al setembre.

Llegir més: https://www.segre.com/noticies/comarques/2020/12/09/sidamon_iniciara_construccio_del_centre_serveis_tardor_del_2021_120992_1091.html

Font: https://www.segre.com/