El programa d’arranjament d’habitatges i ajudes tècniques en el domicili de persones grans i persones amb altres capacitats té com a objectiu subvencionar reformes bàsiques als habitatges i garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint així l’accessibilitat i les condicions de vida de les persones dins de la llar.

El programa incorpora, a més, ajudes tècniques així com elements de desplaçaments, de llits articulats, matalàs, grues per a la mobilitat, cadires de bany, entre d’altres. S’adreça a persones empadronades a Sallent de 65 anys o més, amb discapacitat igual o superior al 33% o en situació de dependència; persones de Sallent més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran o menors de 65 anys amb necessitats especials per desenvolupar les activitats diàries de la llar.

Podeu consultar les bases al següent enllaç: http://www.sallent.cat/serveis/serveis-socials/programa-darranjament-dhabitatges.html

Més informació: https://www.sallent.cat/t-informem/noticies/sofereix-el-programa-darranjament-dhabitatges-i-ajudes-tecniques-en-el-domicili-de-persones-grans-i-persones-amb-altres-capacitats-100.html

Font: https://www.sallent.cat/ / Serveis Socials de l’Ajuntament de Sallent o bé al mail ssocials@sallent.cat. Les sol·licituds es poden presentar del 8 al 31 de juliol del 2020.