El dia 12 de desembre s’ha realitzat la primera caminada del Cicle de Passejades per a gent gran del curs 2017/18. Els participants s’han trobat a primera hora del matí per esmorzar i realitzar una sessió d’activació muscular i uns estiraments.

Després han començat un recorregut d’uns 6 km des de la llera del riu Congost fins al Circuit de Barcelona-Catalunya, passant per el bosc de Can Cabanyes, on han fet una petita parada. Un cop al Circuit, hi han fet una visita guiada i una volta amb autocar per la pista. La tornada cap a Granollers l’han fet en autobús i han dinat plegats al Pavelló Municipal d’Esports.

El Cicle de Passejades és un programa impulsat per la Diputació que coorganitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament. L’objectiu és animar la gent gran a fer activitat física i que la incorporin en la vida diària, potenciant un estil de vida actiu mentre es dona a conèixer l’entorn de la província. Les caminades acostumen a ser d’entre 6 i 8 quilòmetres i duren unes 3 hores, amb parades al llarg del recorregut.

Font: aragranollers.cat

Llegir més: http://www.aragranollers.cat/noticia/49648/tornen-les-activitats-del-cicle-de-passejades-per-a-gent-gran