Tot està llest perquè FiraGran 2019, el Saló de les Persones Majors de Catalunya, que aconsegueix la seva 21a edició, obri les seves portes del 12 al 15 de juny, consolidat ja com un referent europeu en les fires dedicades a les persones majors.

L’objectiu del saló, que aquest any espera rebre més de 30.000 visitants, és que les persones majors portin una vida activa i coneguin totes les novetats que es dirigeixen al col·lectiu. I per a això, durant aquests quatre dies les Drassanes de Barcelona es convertiran en un punt de trobada per a la gent gran de tota Catalunya, que podrà participar de les més de 450 activitats gratuïtes, entre les quals destaquen una gran caminada, dirigida a majors de 60 anys, una màster classe de música i moviment, una trobada sardanista i un festival de corals, en el qual participaran 30 formacions de tota Catalunya.

En el saló també es podran trobar espais per a actuacions de cant coral, country, sevillanes, en els quals participen persones majors, recitals de poesia, espais de manualitats, teatre, gimnàstica, ioga o tai chi. També s’impartiran conferències, tallers i diàlegs intergeneracionals sobre salut, esports, acció social, sexualitat, mitjans de comunicació i final de vida, o col·loquis sobre el maltractament a les persones majors, la mort digna o la promoció de l’envelliment actiu.

Font: Geriatricarea

Llegir més: https://geriatricarea.com/todo-listo-para-que-firagran-2019-el-salon-de-las-personas-mayores-de-cataluña-abra-sus-puertas/?fbclid=IwAR1nE_h0f6D2mOPRf-hWL100LGmsqlcrXMFkb6y6MrzGP26T_xnZDJMvXOM