Un projecte solidari convida la ciutadania a contribuir perquè el retorn a la normalitat sigui més segur per a la gent gran

Una de les coses més boniques que ens emportem de l’estranya situació que estem vivint són les nombroses accions solidàries que han emergit i segueixen naixent. La fundació ‘Amics de la Gent Gran’ aporta ara el seu granet de sorra. La seva iniciativa es diu ‘Per tu val la pena’ i pretén donar 5.000 mascaretes a persones de la tercera edat que ho necessiten.

Fins al 30 de juny es podrà participar a través del portal web www.portivalelapena.com, on us haureu de registrar i seguir els passos indicats. Després només haureu de caminar amb l’app engegada.

Quilòmetres per mascaretes

La campanya fa una crida a tothom que vulgui contribuir a arribar als 300.000 quilòmetres totals, sumant les distàncies que recorrem en la vida quotidiana: esport, passeigs i trajectes per fer la compra o anar a treballar.

Un cop aconseguits els 300.000 quilòmetres, l’empresa ARCH-MAX, patrocinadora de l’esdeveniment, realitzarà una donació de 5.000 mascaretes de tèxtil certificat FFP2, antibacterianes i reutilitzables a la fundació ‘Amics de la Gent Gran’. Les persones voluntàries de l’organització les repartiran en residències i domicilis de Barcelona, Madrid, València i Saragossa.

Aquesta fundació i la seva iniciativa lluiten contra la soledat no desitjada de la gent gran i vetlla per una tornada a la normalitat segura per a tothom.

Més infromació: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/noticies/transforma-el-teu-passeig-diari-en-mascaretes-per-a-la-gent-gran-052020

Font: timeout.cat