Una enquesta d’ACRA constata que el 86% veuen insuficients els recursos que s’hi han destinat

Sis de cada deu residències catalanes suspenen l’actuació del Govern durant la pandèmia del covid-19. Així ho constata una enquesta que ha fet la patronal catalana del sector, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), entre els seus associats, més de 400 centres a tot Catalunya. A més, un 86,3% dels centres enquestats consideren “insuficients” els recursos destinats per gestionar la crisi sanitària, i pràcticament tots, un 92,7%, asseguren que han faltat equips de protecció i tests per al personal.

Pel que fa a la gestió interna de la crisi, el 96% dels centres asseguren haver extremat les mesures higièniques i les tasques de neteja, també afirmen haver aplicat protocols, format el personal i restringit les visites. Nou de cada deu també han creat, diuen, àrees netes per a les visites i gairebé la totalitat ha aplicat els requeriments de salut per als nous ingressos.

Llegir més: https://www.ara.cat/societat/residencies-suspenen-actuacio-administracio-pandemia-coronavirus-covid-19_0_2497550322.html

Font: https://www.ara.cat