Mémora ofereix de manera gratuïta la possibilitat de plantar un arbre en memòria de les persones que han mort enguany.

Amb distància, en una més que estricta intimitat i sense poder comptar amb l’alleujament d’una llarga abraçada, 2020 ha fet encara més difícil el que de per si mateix ja era: dir adéu a un ser estimat. Fer-ho en un context que exigeix les màximes precaucions per a evitar la transmissió d’un virus que en pocs mesos s’ha portat massa. Unes circumstàncies que dificulten les habituals cerimònies de comiat amb el suport dels nostres, però que han propiciat la posada en marxa de In Arboriam.

Aquesta iniciativa de Mémora ofereix a totes les famílies que han utilitzat els seus serveis funeraris la possibilitat de plantar un arbre com a homenatge a la persona morta, sembrant vida allí on és més necessària. L’acte institucional es transforma així en un gest per a mantenir viu el seu record i acostar a les famílies a un duel en positiu. Un homenatge als quals s’han anat que, ajudant a reforestar el planeta, vol ser un ventejo de vida per als quals es queden.

Llegir més: https://www.lavanguardia.com/vida/20201111/49264006843/arbol-para-cada-recuerdo-homenaje-difuntos-2020-brl.html

Font: https://www.lavanguardia.com/