Una recent recerca ve a confirmar el beneficiós que resulta l’esport sigui com sigui l’especialitat i l’edat a la qual es practiqui. Bones notícies per a la salut i que en aquest cas se centren en l’exercici que es realitza quan es juga una partida de ping-pong. I és que, segons l’Acadèmia Americana de Neurologia (@AANMember), aquest tipus de tennis de taula pot ajudar a aquells pacients que pateixin párkinson.

Així doncs, segons el parer d’aquests experts les persones afligides d’aquesta patologia neurodegenerativa que practiquin ping-pong de manera regular poden millorar els seus símptomes.

Fins ara s’han conegut les bondats del tennis de taula en el cas de pacients amb aquesta malaltia crònica i degenerativa, però és possible parlar de més beneficis per a la salut quan es tracta de posar en pràctica aquest esport; especialment en persones grans. Així, la primera de les bones notícies té a veure amb una millora de la concentració ja que en jugar s’han de posar tots els sentits en el precís cop que farà que la bola vagi al camp contrari per guanyar punts. I això fa que el cervell es mantingui actiu en aquest sentit.

Font: 65ymas.com

Llegir més: https://www.65ymas.com/salud/avances/beneficios-ping-pong-parkinson_13373_102.html