«És una bomba al carrer, el que m’ha fet a mi li podria haver fet a qualsevol», diu un dels agredits

La Policia Local de Salou acumula un gran nombre de denúncies contra un veí del municipi, d’entre 35 i 37 anys, per agredir a persones grans al carrer sense cap motiu. El cos policial les posarà a disposició de la justícia per tal que s’obrin diligències i es dictamini el destí d’aquest home aparentment desequilibrat que, a hores d’ara, continua al carrer. Diari Més ha tingut coneixement d’almenys dues agressions gratuïtes a dos veïns de Salou, però, segons detalla un dels afectats, han estat moltes més les protagonitzades per aquest individu.

«Em trobava amb un amic a la terrassa d’un bar de Salou quan va aparèixer i, des del carrer, va anomenar-me per un nom que no és el meu», diu una de les persones agredides. Segons detalla l’afectat, el jove –que el mirava de forma molt agressiva– va entrar a l’establiment, es va acostar a ell i li va preguntar: «Esquerra o dreta?». No va tenir temps ni pel desconcert: «No sabia ni de què em parlava i, tot seguit, em va clavar un cop de puny, vaig intentar esquivar-lo sense èxit, i vaig caure a terra», diu l’afectat.

Font: diarimes.com

Llegir més: https://www.diarimes.com/noticies/camp_tarragona/2018/08/24/un_vei_salou_acumula_denuncies_per_agredir_gent_gran_sense_motiu_45348_1093.html