L’empresa posa èmfasi en el seu vessant social i remarca que incorpora com a treballadors persones majors de 45 anys i amb risc d’exclusió laboral.

Un grup d’emprenedors ha creat la primera empresa d’Osona dedicada a elaborar i servir menús calents per a la gent gran i amb dificultats de mobilitat. Es tracta de Pepeta Vilaró, un servei de menús a domicili per a persones d’edat avançada i/o mobilitat reduïda, cada vegada més nombroses a una societat envellida com la nostra, a les quals “facilita una necessitat bàsica com l’alimentació sense que s’hagin de moure de casa”, com explica Santi Pons, responsable de comunicació i màrqueting de l’empresa.

El servei s’ha posat en marxa aquest març amb molt bona resposta inicial i la intenció d’abarcar nous territoris en el futur.

La idea va sorgir quan Jaume Baulenas, un dels socis de l’empresa, es va adonar que cada vegada hi ha més gent gran i amb mobilitat reduïda que té una dieta alimentària deficient. “Es tracta d’un sistema, molt fàcil d’utilitzar que manté el menjar a 65ºC per preservar la cadena de calor i que hem adaptat a la nostra activitat per tal de poder distribuir en condicions òptimes els menús”, afirma Pons.

Font: jornal.cat

Llegir més: https://www.jornal.cat/noticia/36766/una-empresa-osonenca-serveix-menus-calents-a-domicili-per-a-gent-gran-amb-dificultats-de-m