Una tauleta i xarxes socials: l’arma contra la solitud de la gent gran

//Una tauleta i xarxes socials: l’arma contra la solitud de la gent gran
2019-03-04T10:57:41+00:00 4 Març, 2019|Categories: Envelliment Actiu|

La Rosa i la Josefa han descobert tot un nou grup d’amistats gràcies al programa VinclesBCN

Rosa Palau viu al seu pis del carrer Diputació de Barcelona des que tenia dinou anys. S’hi va traslladar amb els seus pares el 1963 i anys més tard va decidir quedar-s’hi i formar-hi la seva pròpia família. Les filles van marxar de casa fa temps, li truquen gairebé cada dia, però la Rosa, com moltes persones grans, viu sola. “Quan una es fa gran hi ha dies que et sents més trista que d’altres”, lamenta, i afegeix: “Si tens família, et trobes sola, i si no en tens, també”.

Ara, però, la Rosa té una nova eina que l’ajuda a combatre aquesta solitud no desitjada. És una apli que li ha permès descobrir tota una nova xarxa d’amistats i contactes, i amb la qual pot mantenir converses sobre els temes que més li interessen. Forma part del programa VinclesBCN, una iniciativa municipal que, utilitzant les noves tecnologies, busca pal·liar la solitud no buscada en la gent gran.

Fotografia: La Rosa i la Josefa amb l’aplicació del programa VinclesBCN per combatre la solitud. / CRISTINA CALDERER

Font: ara.cat

Llegeix més: https://www.ara.cat/societat/Evitar-solitud-la-gent-gran-envelliment-acompanyat-vincles_0_2183181872.html

 

2019-03-04T10:57:41+00:00 4 Març, 2019|Categories: Envelliment Actiu|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web