L’objectiu és que els pacients tinguin un únic professional de referència que doni resposta a les diferents necessitats

Vic ha estrenat un nou projecte d’innovació social i sanitària per a l’atenció domiciliària de persones vulnerables. Actualment s’està fent a la zona nord, però aquest 2021 és previst que s’estengui a la resta de la ciutat i, a la llarga, arribi a la resta de Catalunya. L’objectiu del Programa de Gestió de l’Atenció Complexa (PGAC) d’Osona és que els pacients tinguin un únic professional de referència que sigui el responsable de donar resposta a les seves necessitats socials i sanitàries. Aquesta resposta pot venir de la mà d’altres professionals o de l’activació de dispositius, serveis o recursos.

El projecte s’emmarca en el conveni que té el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb el Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya (CIMTI) per impulsar projectes d’innovació sanitària i social que s’adrecin a generar noves formes de treball amb l’objectiu que tinguin un gran impacte en la societat i en la millora de la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.

Llegir més: https://www.naciodigital.cat/osona/noticia/65135/vic-lidera-projecte-innovacio-social-sanitaria-atencio-domiciliaria-persones-vulnerables

Font: www.naciodigital.cat