Mai és massa tard per a començar a cuidar-nos. Arribar a una edat madura amb bona salut no és un impossible. Simplement, cal incloure determinats hàbits des de avui mateix. Entre ells:

  • Fer exercici: No és necessari que ens convertim en esportistes professionals, però sí que ho incloguem com un hàbit diari.
  • És important que cuidem la nostra alimentació: Incloure moltes fruites i verdures, menjar els aliments el més naturals possibles, evitar les begudes ensucrades i optar per l’aigua. Això no vol dir que no ens puguem donar un capritx, de tant en tant.
  • Evitar hàbits nocius per a la nostra salut: Hi ha determinats hàbits que com beure alcohol i fumar ens provoquen greus problemes de salut.

Cuidar-se és la suma de l’exercici que fem, l’alimentació i mantenir lluny als mals hàbits. Així que això és el principal en el que hem de centrar-nos.

Font: Mejor con Salud

Llegir més: https://mejorconsalud.com/llegar-una-edad-adulta-buena-salud/?utm_medium=org&utm_source=fb&fbclid=IwAR379GG1U88fycjKA3rYf2p0UrIshlc0A_LHQylOyWJfF-dxjDx_MoQHpPA