Desarticulat un grup criminal que robava joies a gent gran amb el mètode de l’abraçada

//Desarticulat un grup criminal que robava joies a gent gran amb el mètode de l’abraçada
2018-12-27T12:26:27+00:00 2 Gener, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

En total, hi ha 15 detinguts, entre els quals hi ha una noia menor d’edat

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal ha detingut 15 persones, una de les quals és menor d’edat, a qui acusen de 18 furts i robatoris violents. Segons la policia, tots formaven part d’una organització criminal, que han donat per desarticulada, que es dedicava a robar a persones d’edat avançada amb el mètode conegut com les Mimoses o l’abraçada.

Bàsicament els sostreien joies i rellotges de gran valor. Primer, aprofitant el grau de vulnerabilitat, buscaven qualsevol excusa per iniciar una conversa amb les víctimes, per exemple demanant-los informació sobre alguna adreça, i un cop havien aconseguit un mínim de confiança, cercaven un contacte físic amb la víctima amb una abraçada o encaixada de mans per agrair-li l’atenció. En aquest moment, aprofitaven per furtar-los la joia o el rellotge i, en cas que la víctima oferís resistència, no dubtaven a forcejar-la fins a aconseguir el seu objectiu.

Font: beteve.cat

Llegir més: https://beteve.cat/societat/desarticulat-grup-criminal-robar-gent-gran-joies-abracada/

2018-12-27T12:26:27+00:00 2 Gener, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web