La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 30 de novembre, a partir de les 16 h., una xerrada informativa gratuita sobre els principals consells de seguretat davant de furts i robatoris entre el col·lectiu de gent gran. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en aspectes que afecten la seguretat i la prevenció personal de les persones d’aquest col·lectiu per tal de reduir la vulnerabilitat de la gent gran en relació a ser víctimes d’un delicte; anticipar i evitar futures situacions de risc; prevenir les principals amenaces per la seguretat de les persones grans; fomentar la confiança entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i el col·lectiu de la gent gran; i millorar la resposta policial en intervencions amb persones d’aquest grup.

Cal tenir en compte que aquest grup de persones són especialment vulnerables davant d’una sèrie de modalitats delictives com poden ser els robatoris a domicili, els robatoris amb violència i intimidació i les estafes.

Font: dosrius.cat

Llegir més: http://dosrius.cat/actualitat/agenda/xerrada-sobre-seguretat-per-a-gent-gran.html