El Consell Comarcal del Bages impulsa la creació d’un equip especialitzat per atendre els casos de maltractament a les persones grans del territori. Amb el suport de la Diputació i en coordinació amb l’Ajuntament de Manresa, el servei d’Inclusió Social, Acollida i Envelliment del Consell treballa per començar el proper mes de setembre una prova pilot amb un equip de referència a la comarca.

Format per una persona especialitzada en psicologia gerontòloga i una persona de l’àmbit jurídic esdevindran l’equip referent al Bages per donar suport a les persones grans víctimes de maltractaments que poden ser físics, psicològics, econòmics, entre altres.

La consellera comarcal de l’Àrea d’Atenció Social Especialitzada, Eulàlia Sardà, explica que «és un servei importantíssim per a la comarca, inèdit fins al moment, i que segur que ajudarà a fer visibles situacions que ara passen desapercebudes». Sardà afegeix que l’equip donarà resposta a la necessitat de «comptar amb un equip de referència que farà possible establir un circuit d’atenció compartit a tota la comarca»

Més informació: https://www.regio7.cat/bages/2020/06/13/bages-impulsa-equip-especialitzat-casos/616139.html

Font: regio7.cat