Els establiments d’alimentació grans i petits a Barcelona han segellat amb l’Ajuntament un codi de bones pràctiques per atendre els clients aquests dies encara marcats per les mesures de confinament pel covid-19. El decàleg pactat pel comerç –amb moltes mesures que ja s’estan posant en pràctica des de fa setmanes– inclou, per exemple, la reserva d’una franja horària de compra o bé la prioritat d’accés a productes per als col·lectius de gent gran, persones vulnerables (com ara persones amb mobilitat reduïda o bé dones embarassades) i personal sanitari o de sectors que presten serveis essencials.

Els establiments també acorden, dins les seves possibilitats, la venda a distància fent comandes per telèfon o en línia i el repartiment a domicili amb prioritat per als col·lectius vulnerables. El decàleg també proposa donar prioritat a la recollida a l’establiment de la compra feta a distància.

Font: ara.cat

Més informació: https://www.ara.cat/societat/Prioritat-compra-gent-gran-Barcelona-botigues-aliments-covid-19-coronavirus-codi-bones-practiques_0_2433956653.html