Els veïns del Culubret es mobilitzen per denunciar els talls de llum

//Els veïns del Culubret es mobilitzen per denunciar els talls de llum
2018-12-27T13:39:49+00:00 7 Gener, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

Els afectats denuncien la situació que viuen des de fa anys i reclamen solucions a les administracions competents

Els veïns del barri del Culubret de Figueres diuen prou i han decidit mobilitzar-se per denunciar els talls de llum que pateixen des de fa temps. En els darrers mesos la situació s’ha accentuat i han patit interrupcions en el subministrament elèctric pràcticament cada dia.

Els afectats reclamen solucions a les administracions i per això faran una marxa el proper 12 de gener de deu a dotze del migdia. La marxa sortirà des del barri i anirà fins a l’Ajuntament, passant per diversos carrers. Els afectats reclamen «mà dura» per part de l’Ajuntament, la Generalitat i Justícia.

Els veïns del Culubret fa tres anys que conviuen amb els talls de llum al barri i ara han decidit mobilitzar-se. El problema afecta molt especialment la gent gran i aquells que necessiten aparells elèctrics per problemes de salut o per escalfar-se. A més, denuncien inseguretat i amenaces per part d’aquells que es connecten de manera fraudulenta a la xarxa.

Font: diaridegirona.cat

Llegir més: https://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2018/12/15/veins-del-culubret-mobilitzen-denunciar/951869.html

2018-12-27T13:39:49+00:00 7 Gener, 2019|Categories: Consum i Seguretat|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web