Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord, conjuntament amb agents de la Unitat de Recerca de la comissaria de Berga, van detenir el 28 d’octubre a vuit homes com a presumptes autors dels delictes d’estafa continuada, blanqueig de capitals i pertinença a grup criminal. Els arrestats formaven part d’un grup criminal que realitzava estafes telefòniques a persones d’edat avançada, entre ells veïns de Badalona (Barcelonès), Tiana (Maresme) i Matadepera (Vallès Occidental).

La recerca va començar el mes de juny quan es va detectar que s’havien produït tres fets consecutius en una mateixa localitat en pocs dies. La detenció del líder del grup el mes d’agost passat, a conseqüència d’un altre fet delictiu, va comportar que aflorés informació que relacionava l’organització amb aquesta activitat criminal i la seva participació en un total de 29 fets.

Llegir més: https://www.lavanguardia.com/local/maresme/20201104/49244119028/maresme-estafa-empleados-banco-ancianos.html?utm_term=botones_sociales_app&utm_source=social-otros&utm_medium=social

Font: https://www.lavanguardia.com/