Cada dimecres i divendres, els alumnes de l’Escola Immaculada Concepció de Lloret els resolen dubtes que tenen relacionats amb la tecnologia

És evident que la tecnologia que utilitzem diàriament no és la mateixa que la que utilitzaven els nostres pares, i ni molt menys la mateixa dels nostres avis. La forma en què ens comuniquem o l’ús de la càmera són exemples ben clars de com ha canviat el món digital. Però, per què els avis no poden gaudir de la tecnologia tan com ho fan els joves?

Estudiants de l’Escola Immaculada Concepció de Lloret de Mar van tenir una idea magnífica: fer un taller amb els avis del Casal de la Gent Gran de la ciutat. Cada dimecres i divendres, els alumnes es troben amb els avis per resoldre’ls els dubtes que tenen amb els mòbils.

Una de les estudiants, la Sol, que té 16 anys, explica com va sortir la idea:

“La idea va sortir l’any passat a la classe de quart d’ESO, de l’assignatura de Convivència, que volien fer un taller per ajudar. I se’ls va acudir fer això d’ajudar els avis i ensenyar-los tecnologia, ja que no estan tan posats en el tema.”

Font: ccma.cat

Llegeix més: https://www.ccma.cat/324/estudiants-que-ajuden-la-gent-gran-a-fer-anar-els-mobils/noticia/2904895/