Ja fa 11 anys que es va aprovar la llei de la dependència : Què és i com es reconeix la situació de dependència

//Ja fa 11 anys que es va aprovar la llei de la dependència : Què és i com es reconeix la situació de dependència
2017-12-11T14:44:13+00:00 11 desembre, 2017|Categories: Dependència|

Són titulars dels drets establerts a la Llei, els ciutadans i les ciutadanes espanyols que compleixin els requisits següents:

Trobar-se en una situació de dependència en alguns dels graus establerts.

Residir al territori espanyol i haver-ho fet durant cinc anys, dos dels quals han de ser immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud. Per als menors de cinc anys, el període de residència s’exigeix a qui en té la guàrdia i la custòdia.

Les persones que, tot i reunir els requisits anteriors, no tenen la residència espanyola es regeixen per la Llei orgànica 4/2000, d’11 de gener, de drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, pels tractats internacionals i pels convenis que s’estableixen en el seu país d’origen.

Font: treballiaferssocials.gencat.cat

Llegar més: http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/persones_amb_dependencia/que_es_i_com_es_reconeix_la_situacio_de_dependencia/

2017-12-11T14:44:13+00:00 11 desembre, 2017|Categories: Dependència|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador.