La primera jornada de les entitats adherides al Manifest per aturar el maltractament a les persones grans se celebrarà al Palau Macaya el 14 de juny

El proper 14 de juny a les 9.30 hores al Palau Macaya de Barcelona tindrà lloc la I Jornada de les entitats que estan adherides al manifest per aturar el maltractament a les persones grans, entre les quals s’hi troba la Fundació ABD. Aquest acte està emmarcat en la celebració, el dia 15, del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament vers les Persones Grans. I és que precisament en aquesta mateixa data de l’any passat és quan es va fer públic el manifest, que a dia d’avui ja han signat 65 entitats.

Durant la jornada s’exposaran les conclusions dels diferents grups de treball que es van posar en marxa arran d’aquesta iniciativa. En concret són tres grups: “Millorem el marc legal”; “Definim recursos i serveis”; “Planifiquem la comunicació”.

En el manifest les entitats signants mostren el seu absolut rebuig al maltractament a les persones grans i fan pública la seva voluntat de treballar conjuntament per erradicar-ho mitjançant la prevenció, la sensibilització i les accions enfront el maltractament.

 

Font: ABD

Llegir més: https://abd.ong/blog/ca/general-ca/la-primera-jornada-de-les-entitats-adherides-al-manifest-per-aturar-el-maltractament-a-les-persones-grans-se-celebrara-al-palau-macaya-el-14-de-juny/?utm_source=mailing266&utm_medium=email&utm_campaign=Les+novetats+d%27ABD+del+mes+de+maig%21