El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa una campanya a xarxes socials per conscienciar sobre les violències masclistes que pateixen les dones grans. Sota l’eslògan “Les violències masclistes contra les dones grans no són petites. A grans dones, grans respostes” la campanya s’emmarca en la idea que totes les dones, tinguin l’edat que tinguin, tenen dret a una vida lliure de violències masclistes. Els rols i estereotips sobre les dones grans encara avui són vigents i es perpetuen pel fet de ser dones i de tenir una determinada edat, reduint així els seus drets i oportunitats de viure una vida plena i lliure.

Aquesta campanya de sensibilització està dirigida a la comunitat com a agent transformador d’aquestes violències i amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la problemàtica de les violències masclistes en el col·lectiu de dones grans.

Llegir més: https://govern.cat/gov/enfortiment-democratic/398942/treball-afers-socials-families-impulsa-campanya-xarxes-socials-sensibilitzacio-violencies-masclistes-que-pateixen-dones-grans?s=03

Font:  https://govern.cat/