Estan a l’espera de la resposta de l’Ajuntament al projecte que van presentar fa uns mesos, perquè la mitjana d’edat supera els 80 anys.

Els veïns del número 1 de la Casa Bloc es mantenen a l’espera de rebre una resposta positiva de l’Ajuntament, al projecte que van presentar fa més de tres mesos per poder posar un ascensor. L’objectiu és facilitar a persones d’edat avançada, que superen els 90 anys, que puguin sortir de casa. El president de la comunitat de veïns, Jordi Ferré, va informar a aquesta redacció que «hi ha persones que gairebé no surten de casa, ja que l’absència d’un ascensor i a causa de les dificultats de mobilitat, els suposa una gran dificultat». Carlos Puente va explicar el cas de la seva mare, de 91 anys. «Fa cosa d’un mes va haver d’anar al dentista i, per poder sortir de casa, va necessitar l’ajuda del personal d’una ambulància».

El president de la comunitat va explicar que «la mitjana d’edat de les persones que hi viuen a la Casa Bloc supera els vuitanta anys i moltes tenen problemes per baixar i pujar les escales».

Font: diarimes.com

Llegir més: https://www.diarimes.com/noticies/tarragona/2018/07/10/veins_casa_bloc_volen_ascensor_perque_gent_gran_pugui_sortir_casa_43319_1091.html