Nutrients en l’alimentació de les persones grans

//Nutrients en l’alimentació de les persones grans
2017-12-21T11:20:00+00:00 22 desembre, 2017|Categories: Hàbits Saludables|

Vegem les quantitats diàries recomanades per a cada tipus de nutrient, quins aliments els contenen i a quins cal prestar especial atenció, tenint en compte que es tracta de recomanacions per a persones grans que no requereixin un règim especialment adaptat per causa d’alguna malaltia o altres circumstàncies.

Tanmateix, hi ha algunes pautes generals que les persones grans, les seves famílies i/o els seus cuidadors poden tenir en compte per millorar la seva alimentació.

Sempre que es pugui és millor acompanyar els més grans en els àpats per assegurar-se que el seu estat nutricional és bo i que se segueixen les recomanacions dietètiques del metge en el cas que hi hagi alguna malaltia. Si això no és possible es pot buscar alguna persona que els acompanyi o poden assistir a un centre de dia amb servei de menjars en el que haurien de garantir que elaboraran una dieta adaptada a les necessitats d’aquesta persona.

Font:  atenciogentgran.org

Llegir més: http://atenciogentgran.org/alimentacio-vellesa-recomanacions/

2017-12-21T11:20:00+00:00 22 desembre, 2017|Categories: Hàbits Saludables|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador.