Què és Electium?

Electium és un nou concepte en serveis funeraris que ofereix la possibilitat de contractar en vida el teu funeral i evitar a la família la presa de decisions i el pagament en un moment tan dur com és la pèrdua d’un ésser estimat.

A més, permet decidir fins a l’últim detall oferint la màxima personalització del servei.

Cada client de ELECTIUM decideix tots els detalls del seu futur funeral: lloc de vetlla, tipus de cerimònia, incineració o inhumació, el fèretre, etc. En el moment de la mort, la família o persones de confiança han de contactar amb Electium i nosaltres ens encarregarem de complir amb la voluntat que la persona difunta havia deixat en vida. A partir d’aquí, Electium s’encarrega d’organitzar tot el servei funerari, des la vetlla i la cerimònia fins tràmits i gestions, passant per les flors, el trasllat del difunt i les esqueles.
Electium també cobreix necessitats que poden presentar-se després de la defunció: cerimònia d’aniversari, obituari i esquela d’aniversari, biografia del difunt, acompanyament al dol i recuperació de la memòria digital.

IMPORTANT:
Electium va dirigit a persones que no disposen d’una assegurança de decessos i que vulguin deixar solucionat tot el que gira a l’entorn del funeral.

Video Entrevista

Silvia, assessora d’Electium, i Viriato i Pilar, dos clients, ens expliquen què és Electium i per què han contractat aquest servei

Contingut cedit per Grup Mémora