Ser major de 70 anys i no tenir assegurança de decessos.

Per descomptat. Qualsevol dels tanatoris Memora a nivell nacional estan a disposició dels nostres clients, només depèn del seu desig i del lloc on desitgen realitzar el servei.
El servei base contempla condicionament del difunt, fèretre bàsic, flors, vetlla, cerimònia i els tràmits i gestions obligatoris. L’element diferencial de Electium és la possibilitat d’escollir i personalitzar tots els detalls del comiat, com els recordatoris, les flors, esqueles, etc. A més, compta amb accés a un quadre mèdic privat amb avantatges i descomptes exclusius durant un any.

Es poden fer canvis i millores en qualsevol moment. També es poden incorporar nous serveis.

Sempre es pot rescindir de forma anticipada un contracte Electium tenint dret al 80% de l’import desemborsat.

Com familiar directe (espòs / a o fill / a) no hi ha cap inconvenient en què el contractant sigui diferent al beneficiari del contracte.

Amb una única trucada, nosaltres ens encarreguem d’organitzar i complir amb tot el que va decidir en el seu moment. És important que el client informi a la família o als seus propers de l’existència del seu Electium.

Electium ofereix diferents alternatives per facilitar la contractació del servei, així doncs, el client pot realitzar un únic pagament, un pagament fraccionat i fins i tot finançar-lo

Només el contractant en vida pot modificar la seva voluntat. Electium garanteix el compliment de la mateixa quan ell no hi sigui.

No. Electium és la contractació i personalització en vida del servei funerari, donant al client la possibilitat de triar tots els detalls.

Contingut cedit per Grup Mémora